Wednesday, October 29, 2008

Rowankjole
Jeg startet på kjolen i månedsskiftet mai/juni, men hvem trenger vel ullkjole midt på sommeren. Deretter har den blitt liggende.

Nå er det imidlertid ullkjolesesong, og for at ikke sesongen skal gå forbi før kjolen er ferdig, har jeg tatt meg selv i nakken - den skal bli ferdig.

Selve kjolen er ensfarget brun med mønsterstrikk - og således ganske tung og lang. Ermene er i mønsterstrikk. For å motivere meg selv, har jeg nå startet på ermene. En erm er ferdig og nr 2 er på pinnene. Skjørtet har jeg strikket en sånn ca 30-40 cm på, så såsnart ermene er ferdig burde resten gå relativt fort.

Jeg har brukt andre fargesammensetninger enn originalmønsteret, og jeg har heller ikke fulgt fargeskiftene eller mønsteret slavisk. Jeg ønsket et relativt harmonisk mønster med ikke for mange farger/fargetoner.
Jeg er egentlig ganske fornøyd med resultatet.

8 comments:

 1. Lekkert! Blir spennende å se ferdig resultat.

  ReplyDelete
 2. For noen herlige farger du har valgt! Denne kommer til å bli skikkelig spenstig, og jeg gleder meg til å se den ferdig.

  ReplyDelete
 3. Å så flotte farger du har valgt! Og jeg melder meg av konkurransen altså, for dette går jo ikke bra. har strikket ca 15 cm på skjørtet. Flink er du min venn.

  Klem, Irene

  ReplyDelete
 4. Flotte farger du har valgt, gleder meg virkelig til å se den ferdig.
  Hanne Falkenbergjakken ble jo skikkelig fin, skjønner ikke at du klarte å la den ligge så lenge før du gjorde den ferdig.

  ReplyDelete
 5. For noen nydelige farger du har valgt her. Hvilket garn er det du strikker kjolen i?

  ReplyDelete

Note: only a member of this blog may post a comment.