Friday, December 12, 2008

Under Stella Polaris anything can happen - ferdig

Trenger jeg å si mer :-). Det gikk med ca 80 gram Noro Kuyeron sokkegarn og to dager (men da har jeg strikket andre ting også). De passer perfekt og er nesten like, både mht mønster og farge. Sistnevnte var vanskeligst for i mine nøster var det mye knuter så det ble endel spoling. De ser litt ulike ut på bildet men det er fordi en vott er tørr og en er nettopp blitt vasket og er ikke tørr ennå.
Fargene og pinnestørrelsen ble valgt for å "dempe" mønsteret. I og med at det er lysegrønt på mørkegrønt og relativt lite mønster så synes det ikke godt uten at man ser etter - og det var nettopp den effekten jeg ville ha.


12 comments:

 1. For et tempo på pinnene! Vottene ble flotte, likte veldig godt at elgene ikke ble så dominerende som de er på enkelte andre varianter.

  ReplyDelete
 2. noe så vakkert!! flotteste fargene jeg har sett noen gang!! skulle ønske jeg hadde noen sånne nøster ja. hva heter de?

  ReplyDelete
 3. De ble fiiiiine.Elsker fargene.

  ReplyDelete
 4. Åh, de ble kjempefine...!! Flotte farger!

  ReplyDelete
 5. Dei er så utruleg bra, dei der vottane. Eg skal lære meg å strikke mønster før neste jul, slik at svogeren min kan få slike.

  Flotte fargar på din variant, forresten.

  ReplyDelete
 6. Vanvittig flott resultat med Noro sokkegarn! Nydelig grønnfarge:o)

  ReplyDelete
 7. Så morsomme votter du har strikket og flotte farger på garnet du har brukt.

  ReplyDelete
 8. Så flott de vottene var. Nydelige farger.

  ReplyDelete
 9. Vottene dine ble så flotte at de burde være i glass og ramme på veggen, de er jo rene kunstverk. Helt nydelig!

  ReplyDelete
 10. åh for digge votter , mannen min blir 60 , er det noe sted en finner oppskrift for de som ikke er født med eger i skogen eller strikke pinner i hånda men kan legge opp og felle normalt...for noe nydlige farger , selv om vottene vsr rååååå

  ReplyDelete
 11. Kjempenydelige votter og fargene likeså.

  ReplyDelete

Note: only a member of this blog may post a comment.