Sunday, April 26, 2009

Spring

Finally finished something. I have not been busy with my needles lately. No pictures of fresh cut flowers this week. It is the Season in the Netherlands, see for yourself.


(Pictures by Kaos)

9 comments:

 1. Flotte sokker som alltid. Så nydelige bilder med vårlig blomsterstemning. Jeg er så glad i tulipaner synes de bringer bud om vår. Nå får en jo kjøpt dem hele året, men for meg er det vårblomsen nr 1.

  ReplyDelete
 2. Kjempefine sokker du har strikka,og flotte blomsterbilder det er ei fin årstid vi har no:)

  ReplyDelete
 3. Så nydelige sokker Mariann.

  Og Nederlands blomsterflor får meg til å drømme om ferieturer der i barndommen. Masse gode minner dukker opp, til og med minner om sommerforelskelser. Ti hi.

  ReplyDelete
 4. Åja er det du som er mariann, ;) På besøksrunde jeg. Er ikke så god på engelsk men det var noen flotte bilder du hadde her:)

  ReplyDelete
 5. Så deilige bilder!Her hjemme i moderlandet er været upåklagelig i dag også...Damene bitcher på Santinos i Trøstekampen i dag-og her sitte rjeg med beinet i fatle og krykkene slengt rundt...Hrmff. Sendt orntlimannen på garnbutikken har jeg også, mon tro hva det vil ende opp i???!Fortsatt god helg!!

  ReplyDelete
 6. Flotte sokker! Så akkurat noen andre bilder fra Nederland også- store "tepper" med tulipaner! Nydelig!! Herlig årstid!

  ReplyDelete
 7. first time visiting your blog & just wanted to say hi, and I love your socks they are fantastic :) love the flowers too.

  ReplyDelete
 8. Artig vri på senjalestene.

  ReplyDelete

Note: only a member of this blog may post a comment.